Guldklimpar


Mysiga bröder som satt och lekte igår kväll.

Det är verkligen roligt att se hur Buddah och Melle leker med varandra. Framförallt Mille vill vara med storebror och leka nästan hela tiden. Många gånger tycker Melle att det är skoj men ibland vill han leka själv. Då puttar han sin lillebror lååångt bort i gåstolen =)

Igår kväll var dom riktigt härliga. Vi satt länge inne i deras rum och lekte och lade pussel. Mille är nu så pass stabil att han kan sitta själv. Visst att han ibland faller bakåt men han lugnar sig ganska snabbt.
Det är även inte långt bort till krypandet för Buddahs del. Han hade krypit några cm till pappa inatt. Han låg i sin säng och när han såg sin pappa lyckades han. Tyvärr har han inte lyckats något mer idag. Men imorgon tar vi nya tag ;-)


Happy =D

Ska snart krypa ner i sängen och hoppas på en bra natt. Mille fick sin välling för natten strax innan 21.30 och jag lovar att han var trött då. Har inte blivit mycket sömn för honom under eftermiddagen och kvällen.
Jag hoppas även att min hals ska känna sig lite bättre imorgon. Just nu har en "brännande" känslan hittat dit och näsan börjar kännas sådär snorig som den gör innan en förkylning bryter ut.
Vi har julbord med jobbet imorgon och då vill jag känna mig pigg. Blir en massa te och inget kaffe imorgon, det borde väl hjälpa!?

SoV gOtT!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback