Hallongrottor & julgran

Nu är granen klädd och än så länge står den kvar - peppar peppar....
Milton är lite nyfiken och åker fram med sin gåvagn. Han tar och pillar lite på julgranskulorna och försöker sedan att dra av dom. Vi får se hur länge det tar innan han hinner att få ner en kula eller hela granen ;-)


Vår gran går i guldiga toner. Tycker det passar bäst...


Favorit kulorna köpta i Köpenhamn för ett par år sedan. Det var den resan som min underbara friade ♥

Spenderade en stund på eftermiddagen hemma hos mina föräldrar. Kom dit med lite tvätt, lakan är verkligen trist att tvätta hemma. Tar ca 3 maskiner för oss att tvätta från vår och barnen sängar. Bättre att lämna det till dom som kan tvätta i en tvättstuga. Saknar det när man bor i hus. Just stora saker är skönt att kuna tvätta i stora snabba maskiner.
När jag kom dit stod mamma och gjorde hallongrottor. Blev att vänta kvar där tills dom var färdigabakade. Då blev det en kopp kaffe och nybakad hallongrotta. Gissa om det smakade gott =)

Nu har vi gjort lite julgodis, blev rocky road. Igår gjorde jag wienernougat, ska bara göra det i framtiden. Det smakar verkligen 10 gånger bättre än köpt. Hur rocky roaden blev blir att vänta och se senare ikväll. Just nu står den i kylen. och blir stel.
Vi valde att stoppa lite osaltade jordnötter och cashewnötter. Dumlekolor och minimarsmallows, mer än så behövs inte. Kanske skulle valt skumtomte istället för marsmallows??!! Nej dom gör sig nog godast som dom är.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback