Im alive

Tittar in en snabbis mitt i allt stök och visar att jag fortfarande lever. Många kanske tror att jag ligger och mår dåligt. Tyvärr så har ni fel. Mår inte det minsta dåligt, kanske lite i halsen men det får man ta dagen efter en otroligt kul kväll.

Var länge sen jag hade så roligt som jag hade igår. För första gången närmare 3 år fick jag dricka och festa som förr i tiden. Men i ärlighetens namn så saknar jag inte det livet vi hade innan barnen. Nej det är skoj "att hälsa" på ibland men jag väljer att bara göra det någon gång ibland. Jag uppskattar båda "liven" lite mer, mammarollen och Lisarollen.
Jonas och Frida bjöd på en rolig förfest hemma hos sig. För vissa blev det inte som planerat och jag får nog säga att tur är det. Som jag har skrattat och det tackar jag för =D
Maten och bowlingen var ett stort plus i kanten men allra mest uppskattar jag att ha fått en helkväll med mina arbetskamrater. Är alltid lite extra skoj att träffa dom från andra butiken. Är inte så ofta som vi träffas men när vi gör det är det alltid lika trevligt!

Nu ska jag återgå till barnen och skidskyttet på tvn. En skön avslutning på söndagen =)
Tittar in lite senare mina vänner.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback