Julavslutning!


På väg ner i plurret.

Normalt brukar Melle tycka att det är skoj att bada. Aldrig några tårar, utan bara skratt. Men idag var han helt till sig.
Han skulle hoppa från kanten men inte rakt ner i famnen. Nej han hoppade lite åt sidan, lömska killen ;-) Han klättrade upp i rutchkanan och åkte sedan på magen ner. Han simmade och sprakade med benen. Och som på bilden, rullade ner i vattnet.
Flera gånger idag hade han huvudet under vattnet, det brukar vi inte göra. Men det var som om han inte brydde sig idag. Han skrattade och vill rulla ner i vattnet flera gånger.
Vet inte om det var för att mormor var med och tittade på eller om han visste att det var sista gången innan jullovet!? Nu får han vänta till v 2 innan vi ska bada igen. Blir nog några vändor till simhallen så han får plaska av sig. Vi tycker att det är lika skoj som Melle och bada. Och då kan även Mille få vara med och plaska =D

Gissa om Melle blev glad när han såg att mormor stod och väntade på oss vid simmet. Han sprang fram och gav henne en kram. Det värmde hela mitt hjärta att se. Han tycker verkligen om sin mormor han!
________________________________________________________

Har nu kommit hem från jobbet. Blev att köpa med mig lite take away mat på vägen hem. Och till den blev det hockeyn, vilken avslutning på kvällen.
För övrigt var ikväll första stägningen på 2 år då jag hade ansvaret. Kom in till jobbet med andan i halsen efter simmet och körde på i 200. Hann med allt och kom ihåg hur det mesta fungerade, tror det sitter i ryggmärgen ;-) Var bara två små saker som jag höll på att missa men Henke hjälpte mig att komma ihåg!

Blir en tidig kväll i sängen idag. Inatt var Mille ledsen en liten stund så sömnen blev lite störd. Men vi har inte behövt att ge någon välling sedan vi valde att sluta. Och det har gjort att vi sover mycket bättre. Det är skönt att vakna och känna sig utvilad. Även om det kanske inte är till 100 % så är man inte som en zombie.

God kväll och ha en skön avslutning på kvällen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback