Klippan i hemmet!

Ja man skulle kanske tro att jag ska prata om min fina man. Han är en stadig klippa, den som jag håller mig fast vid resten av livet.
Nej det här är en annan klippa, eller rättare sagt Klippan. Idag flyttade nämligen en fin Klippan pläd in i vårat hem. En läcker grå zickzack randig. Den passar perfekt att ha i vardagsrummet. Gör sig fint mot den ljusa sidan av rummet!
För tillfället får den skydda Brukafotöljens dynor mot barnens små fingrar och munnar. Dynorna är ljusa och redan nu lite solkiga på ena sidan. Så för att ha den i framtida fint skick lade jag pläden över. Och det gjorde sig riktigt bra =D


Här ska jag parkera mig ikväll och bara mysa. Det blir själv eftersom mannen är på julbord med jobbet och barnen sussar så gott.

Blir en kopp te och lite glass för att lyxa till det snart. Jag kan inte låta bli att njuta av att vara själv, viktigt att vara ibland. Jag får tid att "bara vara", är lätt att glömma bort i familjelivet man lever. Det är mycket som ska hinnas med varje dag och ta sig tid att stanna upp och andas är inte jämt prio ett. Får bli ett löfte i år, att bli bättre på det 2011 ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback