Nedräkningen har börjat!

Idag kom beskedet, Melle kommer börja dagis den 21 februari. Han kunde fått börja i slutet av augusti i år men det tackade vi nej till. Vi fick nämligen brevet några dagar efter Milton var född och just då var hormonerna inte i balans. Så det var med tårar i ögonen jag valde att tacka nej till platsen. Jag kunde inte där och då lämna bort min älskling, även om det bara var för några timmar i veckan. Nej, vi skulle fortsätta att mysa och leka som vi gjort sen dagen han föddes!

I februari kommer han att få börja på dagis i närheten av oss. Tar ca 10 min att gå dit, lite lagom. Men jag hade inte själv valt det här dagiset som första alternativ. Tror det var mitt tredje alternativ men det är helt ok. Allt jag hoppas på är att fröknar och själva atmosfären kommer vara bra. Att Melle trivs är prio ett!
Jag vill inte att han ska vara någonstans där det inte känns rätt till 110 %. Jag väljer hellre att ha honom här hemma i såfall. Det ska kännas rätt i hjärtat. Även om det just nu känns som jag ska överge honom.
Blir att ringa imorgon och tacka ja till platsen. Ska även höra mig för lite om dagiset. Det står nämligen inget på Lkpgs hemsida om det. Är intresserad av hur många barn dom är, antalet fröknar och lite hur deras "undervisning" ser ut. Vill inte att han ska vara på ett dagis där dom är inne mycket. Att vara ute i naturen är viktigt, där lär sig dom små massor med saker.


När gick du och blev så stor??

Ikväll ska vi krypa ner tidigt i sängen och titta på den nya deckaren på 4:an. Våra halsar är hesa och vi vill inget annat är bli helt friska till fredag. Vila,vila och året vila är det bästa. Dricka mycket vatten och te är inte dumt heller ;-)

Ha en skön kväll och njut av lugnet!


Kommentarer
Emha säger:

Varsågod! :-) Det var så lite så, kul att det uppskattades!

Hur är det med er familj då? Lite sjuka verkar det som? Hoppas ni blir krya till julen iaf :-)

2010-12-20 | 20:56:32
Bloggadress: http://onlyemha.blogg.se/
Emha säger:

Ajdå, hoppas ni blir bättre snart!

Krya på er & God Jul :-)

2010-12-21 | 09:07:45
Bloggadress: http://onlyemha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback