Relaxing...

Tar igen mig efter en intensiv dag. En kopp kaffe och lite glass i soffan är aldrig fel. Barnen sover sen ett tag tillbaka så det ligger ett lugn i huset.

For iväg på förmiddagen och handlade lite mat. Hann även med en sväng och titta på nya Lexington handdukar, dags att snart investera i ett par nya. Såg flera färger som jag kan tänka mig men även randiga. Lite roligt när det inte är enfärgat.
Passade även på att känna lite på canada goose plädarna. Usch och fy så sköna dom är. Skulle inte tacka nej att ha en sådan och ligga och mysa under i soffan. Men smakar det så kostar det ;-) Fast jag tänker som med våra jackor, man får vad man betalar för!


Vilka skönheter...En i brunt skulle passa bra i vår soffa. Blir att skaffa en när övervåningen är klar ;-)

Min mamma ringde med nyheter idag. I mina ögon roliga nyheter men även chokerande. Mest för henne men jag förstår det. Innerst inne tycker jag att det är riktigt roligt, eftersom jag aldrig fått uppleva något på det sättet, inte från hennes del. Framtiden kommer att få visa hur det blir. Och då kan jag nog berätta lite mer, även om jag bara skrapar på ytan här i bloggen.

Ska ta och krypa upp i älsklingens famn och varva ner. Imorgon väntar en dag på jobbet, alltid lika skoj!
Puss & Kram!


Kommentarer
sofie säger:

hej finaste!! hur är det med er? sakner er som tusan! har lång ledig helg.. hoppas vi kan ses då?? håller mina tummar du får önska dig en pläd i julklapp.. =) pussar och kramar till er

2010-12-14 | 20:33:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback