Urrensning avklarad

God förmiddag!

Dagen började tidigt men jag fick lite sovmorgon, tack älskling! Det har sen dess lekts med både nya och gamla leksaker. Men för ca 1 timme sedan gav både man och barn upp och somnade =) Bara jag som är vaken och knappar på datorn.

Vi har idag gjort oss av med en massa gamla leksaker. Ni vet sådana som är trasiga eller på väg att bli. Sådant som aldrig används för det är bebisleksaker. Inte ens Buddah vill leka med dom ;-)
Vi har även plockat bort lite. Det är några större saker som vi måste byta batteri i och det får göras i veckan. Under tiden ligger dom på garderoben.
Nu råder det för en tid framöver lite ordning och reda i barnens rum. Skönt måste jag säga. Och alla leksaker vi haft i en korg i vardagsrummet är nu borta. Dom har sorterats in i Melles och Milles rum. Där har nu var sak sin plats!
Blev även lite dammsugning och tvättning på morgonen. Behövdes efter att allt bara släpptes här hemma innan vi åkte på julfirande. Idag kan vi åka hem till svärfar och Mahnaz med gott samvete =)
Det är där vi ska spendera eftermiddag och kväll ihop med familjen. Dom sista klapparna ska delas ut. Tänk, sen har allt jobb som tagit sin lilla tid att fixa på några ögonblick vara över =)

Jag hoppas attni har en skön juldag. Har lite tid över att andas och reflektera över julafton. Jag kan inte vara mer nöjd med gårdagen!

Julkramar till er alla från Fam Rudqvist!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback