Årets fru?!!?

Idag får jag nog säga att en nomenering skulle sitta fint ;-) Har varit SÅ duktig och handlat mat med ett barn som sovit i kundvagnen. Det betyder att Melle fick sitta och sova mot mitt bröst medans jag gick böjd fram över kundvagnen. Allt för att hans huvud inte skulle ligga konstigt.
Hade glömt min mobil hemma idag med. Så innan jag släppte av älsklingen hos J vid 11 bestämde vi att jag hämtar honom 16. Men tyvärr blev Melle VÄLDIGT trött hemma hos Sofie så vi fick åka därifrån tidigare än beräknat.
Blev att åka och handla mat under tiden. Tyvärr så somnade ju Melle så det blev att skynda sig på.
Efter det hade vi nästan 1 ½ timme kvar innan vi skulle hämta pappa. Fick iden att åka och tvätta bilen. Det här vädret gör den väldigt skitig och i vår familj är vi lite av allergiska mot det ;-) Och med en ren och fin bil åkte vi och väntade på att kl skulle bli 16. Fick sitta och läsa Aftonbladet i ca 40 min innan vi kunde åka hem.
Melle sov efter det som en stock i 1 timme. Och efter det har han lekt, busat och gått som en tok här hemma. Men snart kommer nog även den här lilla stjärnan att bli trött och sova =)

Kanske inte gjort något särskillt duktigt idag men lite stolt måste man ändå få vara över sig själv. Hoppas att alla ni andra flickvänner/sambos/fruar därute ger er själva en klapp på axeln när ni gjort något bra. Vi är värda det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback