En familjekväll!


Mina favoritkillar igår kväll. Melle stylade lite med nappen, busunge!

Att gå ut och äta är för mig väldigt speciellt. Det är mysigt, trevligt och många gånger väldigt romantiskt. Det är sällskapet som avgör ;-)
Matälskare som jag är njuter jag till 110% . God mat är bland det bästa jag vet, älskar att både laga och äta mat. Kommer nog från min barndom, med en pappa som jobbat som kock och en mamma som är Gud på att göra husmanskost. Så bra, nyttig och framförallt god mat är jag uppväxt med.
Men charmen med att gå ut och äta är just för att man inte gör det jämt. Hade man gjort det varje helg tror jag att man inte uppskattat det på samma sätt.

Blev en trerätters, helt otroligt att jag fick i mig allt. Men när det är gott får Milton göra plats i magen för mat =D Började med tastskagen med löjrom och grillade scampi, mmmmm. Till huvudrätt tog jag fisktallrik medans Christian tog köttallriken. Tre sorters fisk och kött, jag lämnade halva gösen. Lite nojjig med insjöfisk. Men dom andra två slank ner utan problem till saffransriset.
Till efterrätt min alltime favvo, Creme brule. Njutning till max. Den på gulan är nog bland dom bästa jag ätit. Lagom krämig och med ett perfekt knäckigt täcke. Ja som ni hör så är mat väldigt speciellt för mig ;-)


Med hallon till blir det lagom sött och lite surt. En skön brytning.

Melle fick en tallrik med pannkakor. Och lite glass vid sidan om =) Han åt säkert två pannkakor och nästan all glass innan han hamnade i matkoma. På ett fingerknäpp blev han trött och det var inte särskillt svårt för honom att somna i min famn. Som tur var hade vi hunnit med att äta upp, så vi väntade bara på notan.
Som förälder blir man stolt över att ha med sig en sdan duktig kille ut på resturang. Han var glad och skötte sig exemplariskt hela kvällen.

 
Melle "skakade" stolen han satt i. Just nu ska allt skakas, stolar, sängar...ja allt han kommer åt. Så igår räckte det med att säga skaka skaka så satte han igång =)

Har hunnit med att åka och handla en sväng innan vi får mysigt fikabesök igen. Vilken mysig helg vi har haft!
Bilder kommer senare ikväll. Nu ska jag ta och leka lite med lillkillen innan det är dags för en stor LATTE ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback