Extra energi att ta av!

God morgon!

Fy vilket väder, snökaos utanför fönstret. Nej nu får det vara nog med snö. Kommer ta lika många månader att bli av med den som det har tagit för den att komma!
Idag blir det att hålla sig inne. Ingen ide att ge sig ut i onödan. Blir en massa lek och bus istället och det har jag inget emot. Tror Melle behöver en heldag hemma, han verkar lite snossig. Hoppas på att det inte blir något mer än så?! Han har ingen feber och är inte hängig eller gnällig, så jag håller tummarna.

Natten har varit underbar för hela familjen utom mig. Vaknade till strax efter 01 och kunde inte somna om. Låg och vred och vände mig i sängen. Varmt var det och bekvämt gick det inte att ligga. Blev att gå upp och titta på tv istället. Ca 3,5 timmar av poker på tvn gjorde mig sömning.
Så lite orolig var jag för att inte orka gå upp på morgonen. Men när Melle vaknade vid 7 var jag pigg och glad. Fortfarande pigg och inte ett dugg trött. Måste ha ett förråd med extra som kroppen tar av!? Känns bra att veta men jag försöker alltid att vila om tillfälle ges.

Dags att fixa lite här hemma. Melle ska byta ut jamisen mot lite mer mysvänliga kläder. Hoppas på att han sover mer än 1 timme idag, mer sov inte han på dagen igår. Hade tänkt mig en latte och lite fika när han somnat. Bara att få slappa...=)
Take care!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback