Första paketen för hjärtat!


Två paket att öpnna. Vilket ska jag välja först??!!

Här har vi nu haft litet fördelsedagsfirande för vår prins. Det var inte många paket men tillräckligt för att han skulle tycka det var skoj.
Han fick två mindre paket med lite kläder, strumpor och tofflor i. Sen fick han ett större med en mätsticka i. Så nu kan vi hålla koll lite på hans längd här hemma ;-) Imorgon ska vi ge oss på jakt efter en liten dammsugare till honom.


Nya fina vårkläder.


Fina mätstickan från Sia serien som han har lite saker i.

Kvällen har varit riktig mysig. Melle blev riktigt glad när han såg pappa på eftermiddagen, så efter det har det bara varit en massa bus här hemma =)
Vi firade lite extra idag med hemmagjord pizza, gott. Melle fick själv lite längre bitar att äta på. Och idag var han så duktig och la pizzabiten på matbordet när han skulle dricka. Annars brukar han bara släppa maten rakt ner på golvet =)
Så efter maten tog Melle och pappa en dusch. Det var behövligt för någon var lite smutsig runt munnen ;-) Men han tyckte det var roligt att duscha med pappa. Blir lite extra roligt då!

   
Spännande att öppna paket men lite hjälp måste man få =)


Tofflorna var ingen större hit. Lite klumpfotig blev han i dom men SÅ söt han var!

Är ett trött födelsedagsbarn som ska få lite välling nu och sedan sova. Har varit en dag med mycket skoj och lek och en härlig avslutning på dagen.

♥♥ Tack igen alla för era gratulationer. Det har värmt mitt hjärta så mycket och flera gånger under dagen har tårarna inte varit långt borta. ♥♥

Det här har verkligen varit en av dom viktigaste dagarna i mitt liv. Bara Melvins födsel och vår bröllopsdag som kommer i närheten!
Någonstans önskar jag att den här dagen aldrig skulle ta slut. Men nästa helg väntar 1 års kalas =D Det ser jag verkligen fram emot!

Nu tar vi kväll här hemma. Lite OS att titta på ikväll med. Kanske blir någon mer medlaj också, vem vet?! Vi håller tummarna för det.
Njut av kvällen, det kommer vi göra - varje liten sekund! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback