Fy, usch & blä!

Nej, nu får det vara nog! Varför ska det komma ännu mer snö?? Inte mycket som faller från himmlen men lite är det allt. Är så trött på den här snön, vill ha barmark och vårsol. Att få känna lite värme när man går ut!
Inget är mycket bättre idag, så ni får ta att mitt humör inte är på topp. Men jag tänker inte gå in närmare på vad det är eller varför.
Har haft en natt av sömnlöshet. Vaknade vid 01,30 och somnade nog inte igen förän någon gång efter 5. Är mycket tankar i huvudet och det stör min sömn. Jag vet att jag ska sluta grubbla men det är när jag tar det lungt och slappnar av som det börjar. Under dagarna har man fullt upp hela tiden. Då hinner jag inte fundera men när jag väl ska sova, det är då det börjar.
Är inte varje natt som det blir så, nej tack gode Gud för det. Bara någon natt då och då men när det väl inträffar är det jobbigt. Alla vill ju sova på natten och att inte kunna göra det är illa. Speciellt som småbarns förälder. Vi behöver all sömn vi kan få.
Märker av att det är mycket omkring mig nu. En innre stress som jagar mig. Men det är när det blir för mycket som det blir så här. Önskar i dom lägena att jag inte var med barn. Allt blir så mycket jobbigare. Alla hormoner är helt ur balans och jag kan inte tackla det som händer omkring mig på samma sätt som i vanliga fall. Är precis som allt förnuft försvunnit!? Att tänka lite logiskt blir helt plötsligt SÅ mycket svårare. Men min kropp säger ifrån och jag vet att jag måste lyssna på den. Är ändå MIG som jag måste sätta i första rum!
Är i dom här lägena som jag saknar att ha mina vänner nära. Att bara kunna plocka upp telefonen och fråga om man får komma över. Var det som var jobbigast med att flytta. Att inte ha Sofie nära längre. Även om vi hörs ofta via telefon och sms är det inte samma sak. Att ALLTID ha en axel luta sig mot. Har fortfarande det men nu är det lite krångligare att nå den =)

Nej nu ska jag sluta att prata en massa strunt. Jag ÄR starkare än så här men alla har vi dagar då vi blir extra sårbara. Blir att ta mig en kopp te och bara vara. Jag & Melle och INGET annat!
DU är vacker, glöm inte det!


Kommentarer
sofie säger:

gumman då. saknar dig med. tänk om vi bodde i huset berdvid. vad mycket lättare allt skulle bli. kan man knacka på och fråga om vi inte kan byta hus?

2010-02-23 | 17:07:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback