♥ Happy Valentines Day ♥

Ger er alla därute en stor Puss & Kram på denna härliga dag!
Den här speciella dagen bjuder på riktigt mysigt väder. Solen skiner på ett vitt landskap, romantiskt. Kan bjuda in till en mysig promenad eller bara en massa mys hemma. För vår del blir det hemma, hela familjen. Men på eftermiddagen kommer älsklingens pappa och Mahnaz hit oc firar honom, så lite extra speciellt blir det =D  Det är ju en dag som man ska fira med sina nära och kära ♥

Vi hade en mysig dag igår med härligt besök och en ännu härligare och mysigare avslutning på kvällen. Maten och stämningen på Gula huset var perfekt. Hade inte kunnat avsluta älsklingens födelsedag på mycket bättre sätt!
Men vi var en mätt familj som kom hem på kvällen. Melle somnade in min famn på resturangen efter en massa pannkakor och en trerätters för hans föräldrar gjorde att dom somnade tidigt. Vi låg och halvsov till skidskyttet på tvn ;-)
Dom senaste två nätterna har även Melle sovit bra, idag tog han tillochmed sovmorgon till 7.30. Och natten till igår vaknade han inte en enda gång. Så det var nog hans present till sin pappa =) Hoppas bara att det fortsätter så här bra, för då gör det inget om han vaknar kl 6 på morgonen. Men vi får se...


Vår minnesvägg. Här finns kort på familjen som är värda att minnas. Finns plats för fler kort, så den kommer att utökas med tiden =) Att minnas alla dessa härliga stunder i livet är viktigt och ett leende finns på mina läppar varje gång jag tittar på den!

Ska snart ta och fixa lite här hemma inför dagens besök. Melle sover och pappa spelar PS3. Man kanske skulle lägga upp fötterna i soffan och bara vila med??!! Vi får se...=)

Give love and you will get love back! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback