Inga måsten!

Måndag igen, en dag då man ofta tar hand om allt som hänt efter helgen. Får vår del brukar det vara dammsugning. Måste dammsuga varje dag eftersom det kommer in så mycket grus och smuts. Men måndagar brukar ofta hela huset bli noggrant dammsugit.
Min plan för förmiddagen var att dammsuga och moppa golven när Melle somnat. Men så blev det inte idag. Var trött och lite illamående så även jag la mig och sov. Vaknade senare av att en liten kille satt och var glad i sin säng =)

När man har barn så finns det verkligen inga måsten. Jag har hellre ett hem med lite skit i hörnen och tar mig tid för Melle. Vi leker eller myser hellre. Min tid med honom nu är dyrbar, den kommer aldrig tillbaka. Och jag vill verkligen känna att vi spenderat den på bästa möjliga sätt när jag tittar tillbaka på småbarnstiden.
Att städa det går att göra imorgon. När jag blir gammal kommer jag har massor av tid över att dammsuga, damma och moppa golv.

Nu ska vi leka lite här hemma innan det är dags att åka till badet. Älskar den här starten på veckan. En lugn och skön eftermiddag som avslutas med bad och lek =D
Önskar er en skön start på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback