Ingen rädder för vattnet!

Måndag betyder ju babysim. För mig har det blivit lite måndagsmys, ser verkligen fram emot måndag. Ingen söndagsångest, måndagslängtan =)
Melle var helt till sig innan han fick gå i bassängen. Satt och hoppade upp och ner i knät och pratade som bara den. Och hela tiden stirrade han på vattnet. Så när dom mindre barnen gick upp slet han sig nästan ur armarna, så sugen var han på att få komma ner i vattnet.
Var lika roligt denna gång, om inte mer. För idag vågade han verkligen att testa lite mer. Han provade flera gånger på att doppa ansiktet i vattnet. Men kom snabbt på att det inte var skönt =) Han lyckades även stå på ledstången som går ca 1 dm under vattnet. Då gick det hur bra somhelst att nå leksakerna som inte låg i vattnet.
Det som kändes som den största segern var ändå att han kunde hoppa ner från kanten i händerna. Även om han inte hoppade mer än någon dm så var det stort!
Tidigare har det inte gått att sätta honom på kanten på ett bord utan att han blivit rädd. Var nästan så jag blev lite tårögd. Visar bara hur stor han är och hur mycket han utvecklas hela tiden!


En stor kille som vågar att "dyka" nu =D

Nu ligger det en utslagen liten kille i sängen och sover. Hela förmiddagen var han vaken och lekte på öppna förskolan. Inget sovandes där, blev en kort sväng bara i bilen på väg ner till stan.
Efter badet blev det storhandling av mat, då sov han lite mer än 1 timme. Var en trött kille vi kom hem med men efter lite mat var det full rulle igen =)
Tror och hoppas på att han kommer sova som en stock hela natten. Imorgon ska vi bara ta igen oss och lata oss lite. Det är vi värda ;-) Ska även passa på att dammsuga och moppa golven. Känner att jag måste få det gjort.

Njut av er kväll. Imorgon kommer en ny dag med nya möjligheter!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback