Kan det räcka nu??!!

Fy och blä är allt jag säger. Att titta ut genom fönstret är inget kul. Det är verkligen snö ÖVERALLT härute. Kan säga att det är mycket inne i stan men här är det ännu mer. Vi har snövallar runt huset som snart är i samma höjd som mig. Det är inte kul när det snöar och snön driver. Framförallt inte när man måste skotta själv.
Visst det är ett val man gör när man väljer att flytta till hus men det finns nog ingen som kan säga att dom älskar att skotta snö. Och om ni säger ja, kom ut hit och skotta så lovar jag att ni kommer ändra er!
Hörde igår att det kunde komma ännu mer snö nästa vecka. Vad roligt för alla som har sportlov men ärligt, räcker det inte men den snön vi har!? Måste det komma ännu mer?! Finns ju inget i sanhället som funkar som det ska när det blir så här mycket snö.
Inga trottoarer går det att gå på, tåg och bussar blir inställda, man får stänga igen det ena och det andra...som tex skolor, dagis och idrottshallar. Nej lite barmark skulle vara kul att se!

Ska ta och städa lite här hemma nu. Får se hur det blir med Melles firande idag. Kanske skjuter lite på det, är många som inte är helt i form.
Ha en härlig söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback