Knasiga drömmar

Vaknade inatt av en mycket underlig dröm. Inte för att jag inte förstod mig på den utan mer för att det bara var knäppt.
Drömmnde att Milton blev född. Härligt och verkligen något jag drömmer och längtar efter. Men han föddes i något som såg ut som en skolsal fullt med sängar. Och jag kommer inte ihåg att jag födde honom, helt plötsligt låg han bara i min famn.
Det andra som var lite konstigt var att han var så stor. Inte 4 kg och 55 cm stor. Utan 4 månaders stor och lika mycket "med" som en bebis i den åldern. Och inte nog med att han var så stor, han föddes även 2 månader för tidigt. Den 1 mars av någon anledning??!!
Mer hann jag inte drömma för Melle vaknade till av en dröm och jag fick gå upp och ge honom nappen. Kanske bäst det?! Vem vet vad som hänt mer ;-)

Här hemma har hela huset blivit dammat och dammsugit. Melle var med och var mest i vägen =p Inte lätt att göra rent men en kille som försöker att dammsuga åt en =)
Nu har han blivit lite trött och ligger i sängen men inte somnat än. Hoppas på att han gör det snart för då ska jag moppa golven. Ser jag fram emot för det luktar ju SÅ gott efter!

Hej hej på ett tag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback