Ny vecka

Då var det måndag igen. Förra veckan försvann snabbt och det kommer även denna att göra. Flera saker står på schemat den här veckan, bla besök på Nikemottagningen.
Idag är det babysim som gäller, inte många gånger kvar nu. Lite trist för det är verkligen skoj att gå och bada med Melle. Se hur kul han tycker att det är och hur han faktiskt utvecklas. Men till hösten ska vi ju börja igen.
Ska nog hinna med en fika hemma hos mormor och morfar innan. Melle har saknat mormor så det blir lite mys innan simmet. Passar på att lämna lite tvätt till dom också ;-) Snälla som dom är!


Visar även vagnen som vi nu bestämt oss för att köpa. Efter att ha tittat närmare på den lördags så föll lotten på den här. Blir en Phil & Teds, en mycket bra vagn. Och ett stort plus att den är lika smidig som vagnen vi har idag. Visst finns det saker som jag inte gillar med den men det finns det med alla vagnar.


Vi har valt denna färgen, lite vågat!? =) Men det är kul att stå ut lite från mängden.

Hittade en butik som sålde den till ett bra pris med både syskonsits, mjuklift och ett dubbelt regnskydd. Måste bara kolla med dom hur länge erbjudandet pågår. Lite trist att ha vagnen stående hemma i flera månader.

Nu vankas det blöjbyte här hemma.
KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback