Nyanser av rosa

Nu har jag planterat och pysslat här hemma. Fick ett ryck i blomsteraffären och bestämde mig för att plantera om en orkide i en glasvas. Har sett massor av sådana fina arrangemang men puh vad priset blir högt.
Valde en vit orkide och lite gröna små växter att sätta runt om. Med lite rosa sand, trassel och snöre blev det riktigt vårigt och härligt. Satte även i några små prydnadsnålar för att pigga upp det hela ännu mer. Skulle även ha haft en värmeljushållare men den måste ha blivit kvar i affären =(


Ska hitta någon duk som passar med. Så just nu får det se lite kalt ut. Ställde dit massor av värmeljus, blir riktigt mysigt när man tänder på kvällen.

 
Tyvärr blev bilden lite suddig men visst är det härliga färger!?

 
Rosa är verkligen en fin sommarfärg och inte trodde jag att det skulle bli så här bra. Har inte alls mycket av den färgen i mitt hem.

I köket blev det även där nya fräscha blommor till köksbordet. Körde på gröna lättskötta men piffade till dom med lite rosa trassel och små fjärilspins.
Ett loppisfynd i form av en liten silverbricka fick aggera skydd för salt och pepparkaret som stått gömda i ett skåp. Och inte går det att strunta i ljuslyktor, är ju en sucker för det ;-) Så här fick mina lyktor från Köpenhamn åka fram, kostade under tjugolappen.


Krukorna är ett fynd från innan jul för 15 kr st. Ingen rea utan bara billigt =)
Duken är egentligen en bordstablett från lexington men just nu får den agera duk, funkar fint som det med.


Även denna bild blev lite suddig, fattar inte varför??!! Men ni kanske ser lite av fjärilarna??

Nu känner jag mig riktigt nöjd och stolt över mig själv som fick ihop det så bra =)
Många andra ider som snurrar runt i huvudet om hur jag vill göra i vardagsrummet. Är ju en ljus och en mörk del. Den ljusa vid matsalsbordet och den mörkare vid soffan. Och just nu är det tavlor och en klocka som måste fixas. Blir att ta tag i det snart men först är det sovrummet som ska göras snyggt. Och det blir ju redan imorgon =D Ny säng, byrå, sängbord....ja allt - LÄNGTAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback