Saturday!

God morgon!

Usch vilken dålig natt vi har haft här hemma. Tror inte att någon av oss har sovit riktigt gott!?
Jag och Milton har haft någon slags kamp hela natten. Så fort jag lagt mig på vänster sida blir det vilda protester. Och höger sida har inte gått att legat bekvämt på. Rygg har inte funkat på länge. Är för trött och stel i svanken för att kunna ligga skönt. Så mer än 2 timmar sömn i sträck har jag inte fått.
Melvin har drömt massor och vaknat några gånger av att han fastnat med armar eller ben i spjälorna. Spelar ingen roll att vi har skydd, han lägger benen på det och trycker ner det.
Så vid 5 ville han inte riktigt somna. Så då tog pappa med honom ut i soffan och så la dom sig där och sov. Tyvärr fick pappa ligga som en banan och balansera på kanten. Så han har inte heller sovit särskillt bra inatt. det enda täcket dom hade var Melles täcke med, inte så det täcker mer än halva överkroppen på älsklingen.
Ja det har verkligen varit en underbar natt men det är inte en dans på röda rosor när man har barn. Ibland blir det lite pannkaka men det är man så väl medveten om. Gör inte så mycket för min del. Vi tar nya tag i natt =)

Idag blir det lite poker för älsklingen. Hoppas att han orkar hålla sig vaken ;-) Tror annars det är skönt för honom att bara få lite egentid och bara tänka på en sak.
Jag och Melle ska mysa med mormor. Blir att ta med sig resesängen så lillkillen kan sova i den. Då kan vi vänta på att pappa ska bli klar så vi alla kan åka hem ihop.
Men först ska jag ta en dusch. Kanske man vaknar till liv lite mer =)

Njut av er lördag, vad den än bjuder på!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback