Städhjälp kanske?!


En försenad födelsedagspresent från mamma och pappa!

Idag svängde vi förbi Sagoland och köpte en liten dammsugare till lillkillen. Vår dammsugare är ju det bästa som finnas att leka med men tyvärr lite för otymplig.
Så idag fick han en försenad present av oss. Och det var en kille som blev glad. Vi hann knappt att öppna förpackningen innan han skulle leka med den. Sen har han lekt hela kvällen med den =)
Hoppas nu att det här skapar ett litet intresse för att hjälpa till med den framtida städningen??!! Man kan ju alltid hoppas på det ;-)

 
Kul att se hur uppskattad den första födelsedagspresenten kan bli =)Annars har dagen bjudit på lunch hemma hos Melles farmor. Melle fick även leka av sig lite med kusin Liah. Kul att se hur mycket mer utbyte dom har av varandra nu. Lillkillen älskar ju att leka med andra barn!
Passade även på att åka och handla lite. Behövde fylla upp kylen lite inför veckan. Och sen är det ju OS och då behöver man ha lite extra goda saker hemma ;-)

Nu blir det at sätta sig och mysa lite i soffan innan det blir sängen. Är ju lite skidor även idag på tvn men det ska jag somsagt titta på i ryggläge.
Nästa vecka bjuder på mycket skoj, babysim, kryssning och förhoppningsvis en mysig fika hemma hos Tulin =)

Önskar er en underbar avslutning på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback