Tre kassar senare..

Oj vad jag gick lös på IKEA idag =) Blev hela två vändor, en på dagen med Melle och en senare på eftermiddagen hela familjen. Skulle ha handlat nya täcken men ville inte köpa det ensam. Lite känsligt det där med tjocklek och fyllning =P Så vi återvände ihop och valde duntäcken som kändes riktigt sköna och inte var allt för dyra.
Blev även lite annat smått och gott. Bla värmeljus, ljuslyktor, sänglampor, tavellister, vas, gröna växter, doftljus, dörrkrokar, lådavdelare, nya dricksglas och lite annat smått och gott =)

Imorgon och på lördag väntas massor med fix, speciellt i sovrummet som jag längtar efter att få klart. Blev för sent idag för att hinna med att fixa något. Valde att tvätta bilen istället, var den i behov av. Usch så smutsig, knappt så man såg vad det var för färg.
Men imorgon kväll kommer det att skruvas och donas för fulla muggar. Måste ha det klart innan helgen. Då har vi nämligen födelsedagsfirande på både lördag och söndag för älsklingen som fyller år den 13. Och då kan vi inte ha det som det ser ut nu ;-)

Snart ska jag ta kväll. Känner att den här dagen börjar att ta ut sin rätt. Hade varit skönt med en dusch men den tar jag i morgonbitti istället. Melle vaknar säkert lika tidigt som idag och då hinner jag duscha innan älsklingen åker till jobbet.
Blir att krypa ner under nya täckena med nya Mama som kom i posten idag. En skön avslutning på den här dagen.

God kväll bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback