Två små trötta ögon

Melles lilla näsa rinner, dock inte hela tiden. Håller alla tummar och tår för att det inte blir någon förkylning. Värker i hjärtat att se honom. Han håller humöret uppe men hans ögon blir lite glansiga emellanåt. Han är även lite extra trött.
För en liten stund sen somnade han in. Var som vanligt tvungen att busa lite i sängen men det är inte samma bus som i vanliga fall. Märks att hans lilla kropp jobbar med att bekämpa något...Fast han äter och dricker bra, det är viktigt!


Precis innan min lilla prins somnade in.

Var inne precis och tittade till honom och kände direkt att någon gjort i blöjan. Hade han inte gjort innan han somnade utan det har skett under tiden som han sover. Tycker så synd om honom som får ligga med sådan blöja. Men jag vill ju inte väcka honom bara för att byta. Blir det första som görs när han vaknar. Stackars lilla hjärtat!


Men ett leende från min gullunge är aldrig långt borta 

Känner att tröttheten börjar att komma ikapp mig lite. Ska nog gå in och sträka ut en stund på sängen. Även om jag inte somnar så känner jag att lite lugn och ro är vad jag behöver.
Skönt att se att det slutat snöa nu. Hoppas att det blir lite regn och plusgrader så det sakta men säkert kan börja försvinna.


Kommentarer
Anonym säger:

bara vi hinner skaffa hem en roddbåt innan snön snälter bort...

2010-02-03 | 15:47:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback