Det kunde gått illa!

Nu är det dags att ta sig i kragen och skärpa till sig lite. Efter dagens otroligt långa storhandling, i min gamla matbutik i Ekholmen så känner jag att det är dags. Måste se till att ALLTID ha en flaska med vatten med mig.
Eftersom vi valde att handla där jag bodde förut så stöter man självklart på en massa gamla grannar och kunder från jobbet. Blev stående en del och pratade och det är INTE bra för mig. Blev helt snurrig i huvudet och kände hur blodtrycket föll till noll. Blev att sätta mig på en drickapall och svepa en Mer. Pinsamt men sant!
Har alltid haft "tvärtom blodtryck", det vill säga lågt blodtryck när jag står och högt när jag ligger ner. Så om jag druckit dåligt och står still länge kan blodtrycket sjunka väldigt snabbt. Och det var det som hände idag.
I sådana lägen är det skönt att ha mamma med sig. Hon vet precis vad man ska göra och bra att hon kunde hålla koll på Melle. Att man sedan får ett pekande pekfinger i ansiktet, det får man ta! Tur att jag har en sådan gullig mamma!
Men nu ska jag vara duktig och se till att vattenflaskan alltid är nerpackad. För att bara dricka något när jag börjar känna hur det snurrar i huvudet hjälper.

Nu är det lunch som gäller. Melle sover efter att ha somnat i bilen på vägen hem. Skönt för det behöver han, blev ingen sömn nu på förmiddagen. När han vaknar blir det mat och gos/mys.
Take care bloggisar!


Kommentarer
Martina säger:

Vad läskigt det lät! :(

Fin blogg du har! förresten:)



sv: Låter fint, har också haft den tanken. Har du nån bild på "tavlorna"? Skulle va kul o se hur det blev.. :)

2010-01-21 | 17:59:54
Bloggadress: http://rum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback