En tidig kväll i sängen!

Ska snart ta och bortsa tänderna och krypa ner i sängen. Känner mig lite sliten faktiskt, tror det beror på omställningen. Sen att hela förmiddagen gick åt till storstädning.
Melle blir lite extra ledsen ibland, delvis för att pappa inte är hemma och sen för att en ny tand är på väg. Om bara några dagar är den helt uppe och då hoppas jag på att han inte lider så mycket av det. Tyckte även att det såg ut att vara en till tand på g. Men hann inte att helt se för min lille prins stängde munnen =)
Ikväll tycks även Milton vara heltokig i magen. Vet inte vad som tagit åt honom men det är livat vill jag lova =) Härligt att känna sparkar igen och dom blir bara starkare för varje vecka. Jag njuter av den här tiden, vet ju att det är sista gången. Inga fler barn för min del, två kommer att vara lagom. Inga sladdisar här inte!

Nej nu blir det att lägga sig i sängen och se om det finns något att somna till på tvn!? Imorgon blir en tidig morgon. Ska lämna in bilen på service kl 9.30 och innan det ska jag ha lämnat av Melle. Vill inte ha med mig honom till bilfirman. Sen har vi tvättstugan hos mina föräldrar, så tisdagen kommer att försvinna den med. 
Dröm sött! 


Kommentarer
Tülin säger:



hej på dig, jag har sagt det får räcka efter 3 killar men om jag skulle bestämma idag, (inte upp till mig längre eftersom klockan har tickat alldeles för mycket , hehe, så skulle jag vilja minst 3 till..bara pojkar naturligtvis:)

2010-01-12 | 17:56:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback