Inte blir man klokare!

Har letat runt på nätet efter den framtida syskonvagnen. Och en sak är säker och det är att det inte är lätt att hitta rätt.
Vi har länge varit inne på en Babytravel Dublin. Är nog tyvärr den enda syskonvagnen som går in i vår bil!? Vi har nämligen ett baksäte som lutar lite bakåt och det stjäl massor med utrymme. Och att byta bil för att få den perfekta vagnen är inte riktigt aktuellt!



Det som gör att jag inte fallit till 100 % för den här vagnen är den tråkiga designen. Men om inget bättre dyker upp får det bli den här.

Tyvärr går det ju inte att sluta leta efter andra vagnar. Hoppas någonstans på att hitta en annan smidigare vagn. Såg att Babyproffsen fått in Phil & Teds vagnarna. Inte riktigt gillat dom men har inte varit och titta på någon i verkligheten. Det är något som måste göras.
Anledningen till att vi inte tyckt den verkat så bra är att ena barnet ligger lite "gömt". Och att man blir lite rädd att slå i knäna i liggdelen. Men eftersom jag inte kunnat titta på den har jag inte fått en bra uppfattning. Kanske någon som har erfarenhet av den??
Har även hört att den ska välta lätt?! Och det är man ju inte så sugen på att en barnvagn ska göra.


Denna är jag mycket nyfiken på. Hoppas hoppas verkligen att jag ändrar uppfattning om den?!

Nu under morgonen hittade jag en annan mycket fiffig vagn vid namn Icandy. Den ska nyligen ha kommit till Sverige. Har varit en mycket populär vagn i England, där den kommer ifrån.
Det smarta med den är att man kan köpa den som en enkel vagn men sedan bygga om den till en syskonvagn. Den ska då bli i samma storlek som Phil & Teds vagnarna om jag förstår det hela. Men även här är det svårt att få en uppfattning eftersom bilder inte är helt rätt att titta på.
På Youtube finns det ett klipp som visar vagnen och jag tycker den verkar helt ok. Tyvärr får man fälla ihop stommen för sig. Och liggdelar mm blir då stående brevid. Vilket är ett minus i vår bil =(
Men annars verkar det vara en bra vagn om man läser vad folk säger som har köpt vagnen. Den ska vara mycket smidig och lättkörd.


 

Ser smidig ut men skenet kan bedra!

Om jag fick välja vilken vagn somhelst, så skulle det bli en Easywalker. När jag hittade den under hösten var det kärlek vid första ögonkastet. Den var smidig och lätt att fälla ihop.
Designen föll mig helt i smaken och många smidiga bra finesser fanns det med. Men efter att ha titta på den och självklart blivit kär, så kom bakslaget att den inte fick plats i bilen. Var nästan med gråten i halsen som jag konstaterade att jag fick stryka den från min lista.



Inte nog med att den var snygg den fanns i dom mest härliga färger. Dock var inte det här någon färg vi tänkt köpa.

När vi sedan fått strycka Easywalker började vi titta på Urban jungle. Fam Lööke har en sådan och allt man kan säga är att den är SMIDIG. Den är som Easyn, lättkörd och tar inte mycket plats. Många bra saker med vagnen. Visst man får betala lite för dessa vagnar men samtidigt får man vad man betalar för!
Men även där gick drömmen i kras efter att ha läst måtten. Vagnen går inte in i bilen. Hur man än vrider och vänder på det så funkar det inte.



Inte den heller!

Tyvärr är det en sak man får ta med City SUVarna. Dom är lite högre, lite större men med ett ganska dåligt bagage. Så ibland kan jag ångra att vi valde att inte tänka lite längre när vi köpte bilen.
Visst det gick in en barnvagn men hur mycket plats får man över och går vilken vagn somhelst in?! Ja när vi beställde bilen var inte vår första tanke på att vi snart skulle skaffa barn. Dom kom under tiden som vi väntade på bilen. Var en leveranstid från den 13 juli till början på feb. Hade vi vetat det, så hade vi INTE köpt bilen kan jag lova. Skulle vara högst 3 månader men riktigt så blev det inte!

Ja nu har jag nog gått igenom dom vagnar som varit aktuella för oss. Imorgon kommer vi nog åka och titta på P&T vagnen. Och se om även den strycks från listan och om den gör det, då struntar jag i att leta vidare. Då får det bli en Babytravel, så enkelt är det bara.

Dags att snart hoppa in i bilen. Ska titta på nya jenas till älsklingen innan det blir söndagsmiddag hos svärmor. Trevligt och mycket mysigt.

KRAMAR!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback