Nytt till sovrummet!


Nytt till sovrummet som snart ska inhandlas.

Från början var det tänkt att vi skulle bygga ett stort sovrum till oss på övervåningen. Men vi har diskuterat och kommit fram till att det är bättre att göra en övervåning där grabbarna kan vara. Två rum till dom och ett allrum där dom kan se på tv, spela spel men även vara med sina vänner. 
Mycket av det här ligger ju långt fram i tiden men vi måste ju bygga för den. Meningen är att dom ska kunna leka och ha sig ostört däruppe. Medans vi har sovrum och kontor/dressingroom på nedervåningen. Tror att det blir bäst så.

Har varit en del på IKEA och titta på ny säng. Nu har vi en antikbetsad mörk gavel. Snygg för 5 år sedan när vi köpte den men nu vill jag ha nytt. Och en klädd gavel ha lockat länge. Någon ljus blir det inte, tänk er hur dassig den kommer bli!
Vi gör på en beige/grå gavel och ljus ssängbord. Tror det kommer bli riktigt bra. Blir nog att köpa vägglampor och sätta upp. Fint att ha lampor på sängborden men vi har dom bara tända när vi ligger i sängen. Och då är det snyggare att ha dom på väggen. Blir lite mer cleant också.
Funderar även på att köpa två små tavellister att sätta upp vid sängen. Där vi kan ha lite mysiga och fina kort på familjen. Älskar att ha bilder med glada minnen omkrinng mig. Dom sprider så mycket ljus och värme ♥

Så just nu ser jag fram emot att få ett sovrum som jag kan känna mig riktigt nöjd med. Som avspeglar sig i vem jag är...eller VI är.
Har även lite andra planer men dom har jag inte tagit upp med min kära man än. Får se om han kan gå med på det ;-)

På återseende!


Kommentarer
Tulin säger:



Du måste komma hem till mig... :)

2010-01-26 | 21:30:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback