Soft!

Hej på er! Hoppas ni inte fryser för det är KALLT ute idag. Här står tempen på -24 grader. Men en sak är säkert och det är att det är underbart att titta ut genom fönstret. Solen skiner på en vintrigt landskap som ligger nästintill orört.

Vi ska snart hoppa in i bilen och lämnaa pappa hos J. Han jobbar där några timmar idag. Under tiden ska vi åka hem till mina föräldrar och mysa lite. Ovanligt, jag vet ;-)
Har lite gammalt bröd här hemma som får följa med också. Tänkte att det kunde vara mysigt att gå en sväng ner till ån och mata ankorna. Tror att Melle skulle tycka att det är mysigt. Gäller att ta tillvara på dessa fina dagar. Men jag hoppas dock att tempen blir lite mer human. För om det ska vara - 20 vet de katten om ens jag vill gå ner till ån!?

Kvällen kommer inte bjuuda på några större utsvägningar. Den blir lugn och mysig med hemmagjorda hamburgare. Enkelt och gott att äta en lördagskväll. Hoppas också att det finns någon bra film att se. Lite sugen på District nine. Har fått för mig att den ska påminna lite om Transformers. Någon som sett den??
Enligt Mr Mikie ska den vara sevärd, lite ju lite på honom =)

Dagen är din min vän. Fånga den!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback