♥ Vårat lilla blötdjur ♥

Min lilla älskling tyckte det var så skoj med babysim. Han plaskade och framförallt skrattade så det hördes över hela stället. Som mamma blir man ganska stolt då!
Vi har simmat på mage, på rygg och hoppat från kanten. Hoppa var kanske att ta ta men Melle fick sitta på kanten och glida ner i vattnet. Han har även sparkat och flytit runt på min rygg. Lekt med en massa roliga leksaker och guppat i min famn.
Vi hade verkligen en mysig mamma/son eftermiddag och jag känner att vi gjorde helt rätt i att börja med babysim. Älsklingen och jag diskuterade även över middagen om att han ska få fortsätta upp i stor ålder. Är ju inte bara bebisar som går dit och simmar. Även äldre barn i 4-5 års ålder går dit. Känns helt rätt att göra med Melle. Men då ska pappa få gå med lillkillen. Jag ska börja på sim med Milton när han är runt 4 månader. Men det är självklart bara om han älskar att bada lika mycket som sin storebror!? 

Tror att både jag och Melle kommer somna som små stockar ikväll. Att bada i 30 min tog även på mina krafter. Är nog lite ovana men även just att man far runt så mycket i vattnet med en liten prins i famnen.

Först blir det lite mys i soffan med pappa. En latte och en glass kommer bli en perfekt avslutning på en perfekt dag!
Puss & Kram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback