Finaste Milton!

Sitter i soffan och tittar på fotbollen. Brevid mig ligger Milton. Han sover men vaknar till när nappen rymmer. Han börjar då vilt att veva med armarna och knorra. Men så fort han får nappen lugnar han ner sig och somnar igen.
På kvällrna tycker han inte om att ligga själv. Han ska sova i famnen eller ligga brevid i soffan. Att sitta i babysittern duger inte och att ligga inne i sin säng funkar inte heller. Är i såfall om han somnar och man bär in honom.

Annars så går det fort fram i utvecklingen. Alla nya miljöer studeras noggrant. Idag var han med i tvättstugan och det var två stora blå ögon som tittade sig runt. Han är riktigt stark i nacken så man behöver inte hålla hårt bakom nacken. Utan han håller själv upp sitt lilla huvud =) Kommer nog från att han ska vara bröst mot bröst i soffan. Så han kan halvstå/ligga och titta ut genom fönstret på himlen.
Det är likadant jämt. Att halvsitta i knät funkar inte. Han börjar att tippa huvudet bakåt och titta ut genom fönstret. Lyfter man upp honom så han kan titta ut är han så nöjd. Och samtidigt tränar han benen. Han har blivit riktigt stark och trycker nu ifrån med riktig kraft.
Han har även börjat att göra mer och mer ljud ifrån sig. Lika gulligt varje gång =) Och ibland när man ligger i sängen på kvällen och myser så ger han ifrån sig ett leende. Lite tidigt men jag tar det som ett helhjärtligt ;-)


Milton sträcker ut sig på sängen i fredags =)

Att vara mamma är verkligen underbart. Jag njuter av alla stunder jag får vara med mina två godingar. Dom skänker mig så mycket lycka!
Ska snart ta mig en dusch i pausen och sedan lägga mig i sängen. Då blir det lite mys innan Milton somnar, en av alla höjdpunkter under dagen!

SwEeT dReAmS!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback