Good & bad news!

Ja vi börjar väl med dom dåliga nyheterna.
Vår BVC sköterska Erica ska vara tjänstledig i höst för att testa på ett nytt jobb. Och tyvärr tror jag inte att hon kommer tillbaka =(
Blev så ledsen när hon sa det idag. Vi har haft hennes sen Melle var nyfödd och jag hade räknat med att ha henne tills båda barnen inte behövde gå mer till BVC.
Det här betyder att vi bara kommer träffa henne en gång till innan hon försvinner. Hon ska nämligen testa på att jobba på allergicentrum. Men jag tror inte att hon kommer tillbaka till BVC. Nu har hon jobbat med det så länge, så en ny utmaning lockar nog mer.
Så det är med sorg i hjärtat vi åkte därifrån idag. Men sånt är livet och jag tror att den nya sköterskan kommer bli lika bra. Är vad jag intalar mig själv i allafall ;-)

Nu till dom goda nyheterna =D
Ja vi fick mycket beröm för Mille idag. Erica tyckte han var riktigt duktig på att följa med blicken. Hon tyckte även att han ökade mer än förväntat i vikt. Fast när hon hörde hur mycket han åt förstod hon varför =D
Så här har ni dagens vikt och längd.

Vikt 24/5: 4220 g
Vikt idag: 4750 g
+/-: + 530 g

Längd 18/5: 53,6 cm
Längd idag: 55,7 cm
+/-: + 2,9  cm


Mille tar igen sig på eftermiddagen i värmen.

Tänk er så fort det går. Tycker det är nyss vi kom hem med lille Mille och redan har han blivit en stor kille. Kommer inte dröja länge innan han är lika stor som Melvin =)

Blir att ta kväll här hemmma nu. Älsklingen är ute på tomten och jobbar, jag kör en maskin med tvätt. Har även passat på att sortera och plocka in tvätt. Och tills maskinen är klar blir det att lägga upp fötterna och bara slappa.
Ha en underbar kväll!


Kommentarer
Angelica säger:

Sv. man kan ju önska ;) haha men nej tror inte det.



2010-06-03 | 10:43:23
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback