Hjärtligt skratt!

Kvällen har bestått av massor av bus hemma hos mormor & morfar. Melle har verkligen lekt av sig och somnade direkt efter vällingen. Håller tummarna för att han sover ut lite extra imorgon!? Det behöver han efter en den här dagens lek.
Vi tog en tur på stan efter lunch, blev lite shopping till grabbarna men även till hemmet. Fick med mig en kanariegul klänning hem från rean på Gina. Den kommer bli riktigt snygg till sommarbrännan!
När vi kom tillbaka blev det massor av lek. Och efter kvällsfikat busade Melle ochh mormor massor. Melle sprang och jagade henne runt köket och vardagsrummet. Att höra hans skratt när hon hoppade fram och skrämmde honom fick hjärtat att göra volter!






Kvällens gladaste kille =D

Har nu krupit ner i sängen. I vaggan brevid ligger Milton och sover. Han har varit vaken nästan hela eftermiddagen och kvällen. Tyvärr pga magknip men det har inte farit mycket gnäll som tur är. Nu hoppas jag på att han tar igen förlorad sömn!?
Älsklingen har inte kommit hem från pokern än. Håller tummarna och hoppas på det bästa ;-) I väntan på honom blir det lite tvtittande.

Önskar er en skön avslutning på den här lördagen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback