Milton 1 månad idag!!


För 1 månad sen låg du lugn och fin i magen. Du ville verkligen ut men som din far så är du inte mycket för att stressa =D

Idag är det redan den 7 juni. Sommaren bankar på dörren och skolavslutningarna är bara runt hörnet. Att tiden går fort är det ingen tvekan om!
Milton blir idag 1 månad. Han börjar bli en stor kille som har fasta rutiner, är mer vaken men sover väldigt bra på nätterna =)
Kan inte förstå att det redan gått 1 månad. Tänk så fort det kommer gå tills han är 2 månader!? Nej, nu får jag inte tänka så. Jag ska njuta av tiden här och nu.

Då var det måndag IGEN. Ny vecka men inte så många to dos, skönt. Nagelfix är än sålänge det enda som står på schemat. Sen kommer veckan självklart fyllas med saker men det är skönt att början veckan nästan blank ;-)
Här sover barnen fortfarande. Så jag har passat på att sätta igång en maskin med tvätt. Ska även plocka in lite tvätt men det får bli när Melle vaknat.

Nu hör jag en underbar stämma från Melles rum. Han är vaken! Då blir det lite mys innan frukost och sen ska han nog hjälpa mig att dammsuga ;-)
Take care!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback