Swing

God kväll i kvällssolen!

Vilken skön dag vi har haft. Bara tagit det lungt, behövs sådana dagar ibland. Och framförallt efter värmen som har varit och återkommer imorgon =)
Vi bakade kakor på förmiddagen och efter lunch la sig jag och grabbarna och sov. Gud så skönt det är med en liten nap mitt på dagen.
När pappa kom hem på eftermiddagen blev det en fika innan vi gav oss ut på promenad. Gick och la på ett paket på posten, en trasig tradera vinst. Sen gick vi till en lekpark en bit härifrån.
Där fick Melvin gunga, vilket han älskar ;-) Blev även lite gungning på trähästen med mamma. Även om det bara var en liten stund tyckte jag att det var en väldigt mysig stund!
På vägen hem gick vi förbi den ena av två lekparker vid våra hus. Där har dom en stor gunga man kan ligga i. Så jag och Melle gungade lite innan vi valde att gå hem. Melle gick inte precis, han sprang. Och det är inte dåligt med fart han har. Är man inte med så sticker han =D


Min lilla busunge. Vad jag och din pappa älskar dig ♥

Ska snart ta och fixa några saker inför morgondagens bröllop. Skönt att göra det idag så man slipper imorgon. Då har vi mys på förmiddagen, älsklingen är ju ledig!


Kommentarer
Tulin säger:

jag älskar lille Melle med.. han är såå himla söt... :)

2010-06-30 | 22:44:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback