Det är så tragiskt så man skrattar!

Var tänkt att jag skulle boka om min tid på Nike idag. På kallelsen står det ett nummer och att telefontiden är tisdag/torsdag 8-8.45/13-13.30.
Nu är det så att personen inte är anträffbar. Visst är det roligt när man inte kan nå folk ens under deras telefontider!? Blir så trött på att inget med specialmödravården verkar funka som det ska!? Är tur att det inte är mitt första barn jag väntar, för jag kan lova att några fler hade det inte blivit. Skrämmande om första föderskor får uppleva det här.
Men tålamodet har runnit ut, snäll och trevlig är det SISTA jag kommer vara när dom väl väljer att svara. En sak som är bra är väl att man är hemma. För att hålla på att jobba och jaga folk i telefon har man inte alltid tid med. Och lite extra tur att Melle redan nu sover, för annars kanske jag hade varit tvungen att ta hand om honom.

Har tur i allafall, för idag kommer Sofie över på lunch. Det livar upp och får en att glömma alla saker som gör en förbannad. Kan behöva tänka på annat och skratta lite.
Ikväll kommer även Ramona och Andreas och äter middag här. Dom ska lämna en liten present till Melle och sen är det kul att träffas lite och prata lite skit.
Blir en bra dag i vilket fall somhelst. Så det ska mer till för att sänka mig totalt!

Kramar till er alla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback