En stege, flera funktioner

Den utlovade inredningsdetaljen jag inhandlade i torsdag är nu uppmonterad =) Och så nöjd och glad jag är!
Köpte en vit stege för en billig peng. Tycker det är snyggt att ha och hänga kläder på. Värsta jag vet är när det ligger kläder på golvet. Det ser direkt stökigt ut.
Så för en tid framöver kommer stegen aggera klädhängare. Sen kommer den att få aggera tidningsställ. Får så många olika tidningar varje månad, så plats för dom behövs =) Och sen är det lite snyggt att visa upp dom med finast omslag. Är lite som tavlor att titta på.
Istället ska två vita fina klädbetjänter få flytta in i sovrummet. En på varje sida om nattygsborden. Även dom för en billig penning men allt kan inte köpas på en gång ;-)

 
Blev inte alls så dumt. Och ett "dött" utrymme får lite liv.



En liten lägesrapport om min lille prins. Han mår riktigt bra, är glad och busar runt. Dansar lite ibland och skrattar högt, skönt att se. Han har fått behålla allt idag, även om det bara har varit vätska. Majsvälling och saft med vätskeersättning. Banan som annars är gott var han inte sugen på. Men nu kokar vi lite potatis som vi tänker mosa till. Vi ska undvika alla mjölkprodukter, så det får väl bli lite som pressad potatis.
Mormor hade även varit gullig och kokat nyponsoppa som jag fick ta med mig hem. Det tycker han i vanliga fall är gott och jag tror inte att det kommer vara någon skillnad idag =)

Hade även en mysig eftermiddag hos mina föräldrar. Dom bjöd på smörgåstårta och fika, MUMS! Presenten blev även den uppskattad men det visste jag redan ;-) Melle var inte med, han låg hemma och sov. Tog igen sig i 4 timmar innan han vaknade. Så även älsklingen fick vila upp sig.

Ska nu återgå till att fixa lite med maten till lillkillen. Tror han börjar bli lite hungrig nu igen, hör gnäll från hans rum. Anntingen är det hunger eller så går det inte hans väg i lekandet ;-)



Kommentarer
sara säger:

tack så mycket, snälla du! :D



förresten: jag har skönhetstisdag i bloggen imorgon. alla som skickar in bilder/tips länkas. läs mer på min blogg!



kram

2010-03-29 | 19:36:58
Bloggadress: http://smuls.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback