Ett litet ljus tändes

Gick riktigt bra hos barnmorskan idag. Mina järnvärden har gått upp igen, från 99 till 114. Alla tabletter, gröna grönsaker och blodpudding måste gjort susen =D Om 3 veckor ska jag tillbaka och några dagar innan ska jag sluta helt att äta tabletter. Dom vill nämligen kolla järnvärdet när det inte är påverkat av extra tillskott.
Annars var det en bra dag. Min barnmorska tyckte att det vore bäst om man skrev upp mig på en tid direkt för planerat kejsarsnitt, TACK!! Äntligen fick jag höra det som jag velat höra hela tiden. Tyvärr är det inte hon som bestämmer men det betyder mycket att höra att jag har det stödet från henne.
Hon skulle även ringa till Nikemottagningen och se om vi kunde få vårat besök framflyttat. Vi har tid den 14 april och hon tyckte det var lite sent. Men inget kunde hon lova men att bara tanken på att hon försöker är viktig. Det ger en extra boost!

Hjärtljuden lät fint och Milton har nu vänt sig ner men inte fixerat sig än. Hon trodde dock inte att det skulle dröja allt för länge innan han gjorde det. Känns skönt, för den senaste tiden har hela magen vajat framochtillbaka. Den får gärna göra det men inte på natten ;-)
Blodtrycket såg även det bra ut och magen är nu 29 cm. Kommer inte ihåg vad den var i v 33 när jag väntade Melvin. Hade även inte ökat så mycket i vikt som jag trodde. Med tanke på hur mycket jag äter, kör ju lite och ofta =) Mellan det är det lite fika, champinjoner, godis, glass och annat smått och gott. Det har resulterat i en viktuppgång på 5,8 kg än så länge.
Med Melvin gick jag upp exakt 10 kg från inskrivningen p storken till det att jag stod på förlossningen. Denna gång blir det nog inte så mycket mer trodde barnmorskan. Blir att vänta och se =)


På väg upp till mina föräldrar för att äta lunch och mysa med Melle efter besöket hos barnmorskan. Kanske ni ser att jag är lite mer avslappnad efter det här besöket =)
Och vad tyckts om min väska för 150 kr från Ullared, I love it!

Dags att fixa till lite dinner nu. Ikväll kommer Mr Mikie hit och äter och busar lite med Melle. Var ett tag sedan vi sågs, så lite har vi allt att ta igen. Blir en myskväll även idag =D

TrEvLiG kVäLl!


Kommentarer
sofie säger:

like your bag!

2010-03-23 | 19:47:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback