Galet stolt!

Nu ska vi snart krypa ner i sängen och sova lite. Vi fortsätter på samma spår inatt som vi gjorde igår. Håller tummarna för att det kommer gå lika bra!?
Kom hem för en stund sen. Har haft en urmysig kväll, först god mat, sen bio och sist lite kvällsmys innan vi for hem. Då var Melle riktigt trött och fick lite välling innan han somnade som en stock i sin säng.
Han var varit SÅ duktig och skött sig som den stora kille han är. Inget gnäll efter att vi åkte till bion, utan han busade på med farfar och Mahnaz. När han sen började bli lite trött låg han i soffan och myste hos dom innan han somnade. Utan välling med =) Där låg han och sussade så gott tills farfar bar in honom till hans resesäng som vi ställt upp.
Filmen var riktigt bra, såg Shuter Island. Rekomenderar den starkt! Den var nästan 2 ½ timme men kändes inte som det. Så efter filmen åkte vi tillbaka och åt lite kex och ost. Såg det sista på melodifestivalen innan Melle vaknade. Hade han inte vaknat då, hade han nog sovit hela natten. Det är jag helt övertygad om!

Ord kan nog inte beskriva över hur otroligt stolt jag är över min lille prins. Att han klarar att vara utan oss, inga tårar eller skrik. Är även SÅ tacksam över att ha nära och kära som MER än gärna ser efter honom. Tror inte att ni anar hur mycket det betyder för oss att ha sådana människor i vår närhet! NI ÄR GULD VÄRDA!

Dags att tacka för mig nu. Blir att krypa ner i sängen och mysa lite innan vi somnar. Hoppas på mycket sömn nu ;-)
God natt och sov så sött!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback