Lördagens Melvin


Invigning av att ha riktiga skor på sig. Det var lite konstigt i början men sen fick han kläm på det =) Är första gången han smakade blodpudding, gick ner det med!

Mycket nytt för Melle idag. Att gå med riktiga skor på sig och att äta blodpudding. Men det gick hur bra somhelst!
Till en början var han ritkigt arg över att behöva ha skor på sig. Det gjorde det klumpigare och jobbigare att gå med. Så från att gå praktiskt taget överallt började han krypa igen. Mellan varven satte han sig på rumpan och slet i skorna. Hemskt hemskt men med lite hjälp så såg han attt det gick att gå med dom.
Han hade dom på sig under hela tiden vi var och handlade. Då satt han i kundvagnen och stirrade på dom =) Men jag tror han tyckte det var rätt skönt ändå. Tar alltid tid att vänja sig vid nya saker i början.
När vi kom hem så blev det full fart på honom. Helt plötsligt reste han på sig och gick runt som ingenting var konstigt. Stadigt och fint sprang han runt här hemma och mummsade på kex. Nu var det inga problem att ha skor på sig. Fast nu har han fått ta av sig dom. Han ska ha dom på sig ute och kortare stunder här hemma. Bra att öva upp balsen med. Och lite stadigare tycker jag att han ser ut.

Till lunch blev det blodpudding och knaperstekt bacon. Blodpuddning är fullt med järn, så jag äter det mer än gärna. Tyckr även att det är riktigt gott också. Men bra att äta sådant som jag vet innehåller mycket järn.
Så det blev första gången för Melle att testa det. Burkmat är ingen hit, han äter knappt en burk om det serveras. Han ska äta samma mat som oss och det är ju bara bra. Men det gäller ju att han gillar och kan äta det som vi äter. Fast mat är inga problem för den här killen. Allt går ju verkligen ner =D Och så gjorde även blodpuddning. Han åt en hel skiva med lingonsylt. Sen var han mätt, kan bero på att han fick 2 st kex före maten med ;-)


Har man varit duktig och snäll får man ett kex, eller som Melle själv säger Sess =D

Här ska nu fikas med nybakad äpplepaj och vaniljsås. Tror jag syndar med en latte också ;-)


Kommentarer
Anna säger:

Okej! Min storesyster bor faktist i motala som inte ligger alltför långt bort från lkpg :)

På tal om jeans så tycker jag Gina Tricot har blivit super bra på det! pisvärda också:)



Kram!

2010-03-13 | 17:07:22
Bloggadress: http://fundersam.devote.se
Sofia säger:

Jaa, det tycker jag absolut! Jag vill ju se hur du bor i nya huset med? Kan jag inte få det ;-)? Trevlig lördagskväll!

2010-03-13 | 19:58:45
Bloggadress: http://fiuten.blogspot.com
Sanna säger:

Jättesöt tröja, eller det kanske är en body!

2010-03-14 | 11:14:18
Bloggadress: http://sannakumlins.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback