Tand nr 10

Japp nu har det kommit en tand till. Även denna lite längre bak i munnen. För 1 vecka sedan upptäckte vi att det kommit en kindtand. Och under kvällen känner jag att yttligare en är på väg, fast den på andra sidan. Kanske därför han dreglar som en rabiessmittad hund. Tror tyvärr inte att snorigheten beror på det. Är nog en lättare förkylning han åkt på.
Ikväll var det premiär för nässpray och det gick kanon att ge. Inga tårar eller gnäll men det killade nog lite. För andra duschen gnuggade han sig lite i ansiktet =) Och det hjälper, just nu ligger han och andas lugnt och fint i sin säng.
Han somnade som en stock i sin säng efter att ha badat. Han hade då lekt och busat runt här hemma sen eftermiddagen. Han somnade yttligare en gång under eftermiddagen. Så när pappa och farfar kom hem hit låg han och sov. Men det var en glad kille som vaknade och la av världens leeende när han såg att farfar satt i soffan =) Värmer hjärtat att se!
Melle visade upp hur duktig han blivit på att gå men även att han nu vet var handen är. Varje gång man frågar Melvin, vart är handen? vinkar han så fint till sig själv =D Han är så stor och duktig nu!
Vi åt lite god wok, pratade om försommarens planer och drack latte. En härlig söndagseftermiddag och kväll.


Nybadad tokfrans =)

Nu ska jag lägga mig i sängen och se på Parlamentet. Dagens gäst är min favorit Maria från Svenska Hollywood fruar. Vilken härlig människa =)
Vill önska er en lugn och skön avslutning på veckan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback