Trötta!

Vilken kväll och natt vi har haft. Har nog sammanlagt sovit 4 timmar under hela natten.
Melle började att kräkas ca 1 timme efter han somnat och höll på fram till kl 03. Han fick inte behålla någon vätska överhuvudtaget. Han blev matad vätskeersättning med tesked var 5 min men det hjälpte inte. Efter några minuter kom även det upp.
Hade hela  kvällen och natten kontakt med sjukvårdsrådgivningen och följde deras råd. Men tyvärr, blev ingen skillnad. Melle blev bara slöare och slöare och blekare och blekare. Var när vi åkte in till sjukan var han vit som ett lakan i ansiktet.
Han kissade inget på hela kvällen och natten heller. Var först ca 12 timmar efter att allt började som han kissade, stackars liten! Har verkligen haft en mardrömsnatt. Hoppas verkligen inte att jag behöver gå igenom det här igen. För mitt hjärta värker mer än det någonsin gjort.
Att se sitt barn försöka kräkas när INGET finns att kräkas är hemskt. Dom sista gångerna kom det enbart galla. Och vi har nog inte ett lakan som är rent. Allt är precis nerspytt, så nu går tvättmaskinen varm.

Det som är possitivt är att nu är han ganska pigg och glad. Hungrig som ett djur men än får han inte äta något. Bara ge saft med vätskeersättning och lite majsvälling. Inte mycket att ge en kille som normalt äter som en fullvuxen karl.
Jobbigt att se honom så hungrig men ändå inte få ge honom tillräckligt med mat. Om någon timme får han 60 ml majsvälling, hoppas att han kan känna sig lite mätt då!?
Han är nog som vi, riktigt trött med. Men hungern sätter nog stopp för honom att sova. Vet själv att man har svårt att sova om man är hungrig. Kanske kanske efter nästa omgång med välling får honom att sova en liten stund bara.

Nu ska jag ta och städa och plocka lite. Mycket är helt uppochnervänt här hemma efter natten. Ska vädra, dammsuga och moppa golv, så kanske lite fräschet sprider sig. Bort bort med alla kräkbasiller.
Och ja, dom vet inte vad det är han lider av. Kan vara början på maginfluensa men även någon liten bacill han fått i sig. Ja den kommande dagen får visa lite mer vad det kan vara.

Önskar er en mysig söndag!


Kommentarer
Milla säger:

Pussa lillen från mig !!

2010-03-28 | 10:12:16
Faster Carro säger:

Plutten då....vi tänker på er och håller tummarna för att piggnar till helt och hållet!

kramar

2010-03-28 | 11:29:08
Bloggadress: http://minigustafsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback