Vatten


Att hälla vatten var en helt ny grej. Såg riktigt roligt ut =)

Den lilla badbaljan börjar nästan att bli för liten för vår lille buse. Han ska vända sig om, hänga över kanten, skvätta vatten över hela badrummet och leka med vattnet. Så till sommaren blir det en liten pool på altanen där han kan sitta och busa.
Har börjat att hälla vatten från en mugg. Och det är riktigt roligt att se hur han försöker att fånga strålen =) Blir att köpa en liten vattenkanna till honom på torsdag. Hoppas bara att det finns på Ullared, vet ju aldrig om dom säljer det nu när det inte är sommar ;-) Men jag tror han kan tycka att det är riktigt roligt. Sen kan han även hälla själv, för det är ju också skoj att göra. Fast då ska det gärna göras på golvet brevid baljan =)


Vilken härlig dag det har  varit. Nu känner man våren i luften och hör fåglarna, det gillar vi. Synd bara att det skulle blåsa. Men jag och Sofie njöt i allafall i solen på vår tur på stan idag. Stod en stund och pratade och lät strålarna värma, riktigt skönt.
Vi hade en mysig dag med shopping, fika och girltalk. Precis vad vi behövde för att pigga upp oss. Vi var vakna lite inatt men fick sovmorgon. Sofie fick sova bra på natten men har en pigg liten dam på morgonkvisten =P Så att ta en tur var nog vad vi behövde idag ;-) Alltid lika trevligt gumman! Sen är det alltid lika trevligt att träffa barnen, framförallt Agnes. Den skruttan har en speciell plats i mitt hjärta!

Nu ska jag krypa ner i sängen. Känner hur jag börjar att bli rätt trött. Hoppas på att vi får sova bra inatt?! Håller tummarna för det.
Tack & hej för mig!


Kommentarer
sofie säger:

tack för igår gumman! var precis det jag behvövde. barnen sov bra inatt här. båda somna innan sju. men sen var vi uppe vid halv sex med. men vad gör det om hundra år?

2010-03-17 | 07:00:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback