Äntligen Maj

God morgon på er!

Äntligen vaknar vi upp till våren. Även om vädret untanför fönstret kanske inte visar det idag. Men det är ändå majmånad. Som jag har längtat efter den här månaden =) 
Nu kommer våren på allvar, knoppar som brister och en sol som VÄRMER! Det kommer bli många dagar ute i solen framöver.
Melle tycker verkligen att det har blivit kul att gå ut och leka. Han står ofta nu vid dörren och vill ut och leka. Så även idag men vädret är inte inbjudande. Blåser en mindre storm härute och tempraturen visade inga sköna siffror. Så han och pappa busade lite innan förmiddagsnapen =) Värmer mitt hjärta att se dom busa occh leka så hela huset vibbrerar.


Min lille prins som leker på "tomten". Han tycker det är så kul att gräva och plocka med gruset. Tyvärr fick han känna på i veckan att det kan göra ont om man ramlar. Slog sig precis ovanför överläppen så den blev lite svullen och han fick sig ett märke. Men som tur var hände inget med tänderna.

Här sitter vi i soffan och bara tar det lungt. Melle somnade för en stund sedan, när han vaknar blir det att hämta nya vagnen =D Som jag ser fram emot det. Blir även några andra små ärenden på Ikano när vi ändå är därnere.
Nu ska jag ta tag i tvätten som ligger i maskinen och lägga in den nytvättade som torkat sen igår. Dammsugning och moppning av golv får bli senare idag =) Rom byggdes inte på en dag ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback