Återbesöksdagen!

God kväll!

Uppdateringen av bloggen sker när tid och ork finns för tillfället. Idag har varit en sådan dag då den hamnat lååångt ner på listan. Hoppas att ni förstår!? Men snart har alla rutiner börjat att sätta sig så då ska här uppdateras lite bättre =)

Idag var vi på återbesök på BB. Gick hur fint somhelst, om man bortser från en trött storebror som var med. Han ville leka ute i korridoren med pappa. Och det var självklart att han fick göra det. Melle är inte så förtjust i när Milton är ledsen. Han vill inte vara kvar i samma rum då. Men han tittar och klappar mer än gärna sin bror =D
Milton hade gått upp i vikt, normalt att dom tappar men inte vår Mille. Han äter, växer och frodas.
Man kollade även hans gulhet. Den låg fortfarande bra. Men vi måste hålla koll så han inte blir gulare. Då måste vi komma in med honom så dom får titta på honom. Blir att fortsätta sova vid altandörren på dagarna för vår lille herre.
Annars var allt bara bra med honom. Han är väldigt stark i både nacke och rygg. Vilket vi märker när han ligger på bröstet. Han ska ofta sticka iväg med huvudet. Så det gäller att vara med.

Födelsevikt: 3410 g
Vikt 3 dgr gammal: 3440 g


Mys igår i pappass knä!

Nu hör jag att en liten kille kallar på mig. Det är dags för lite mat igen ;-)
Kramar till er alla!Kommentarer
sofie säger:

hur söt får man vara då!

2010-05-10 | 21:06:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback