FAB friends!

Nu har vi landat i soffan. Mätta efter en väldigt sen söndagsmiddag men så blir det ibland. På helgerna blir rutinerna lite ur balans ;-) Men det är det som är charmen med helg!

Idag är en dag som gått i vännernas tecken. Gamla goda och nyfunna vänner, en skön combo.
Först var vi i Valla med Sofie och Johan samt alla barn =D Vi åt lunch sen lekte barnen järnet i solskenet. Vi vuxna satt mest i solen och hade det skönt. Synd bara att det blåste lite för mycket för min del.
Blev en sväng till chokladboden med. Köpte hem både Kexchoklad och små chokladkakor. Gott att ha till fikat =)
Tack kära vänner för en härlig söndag. Alltid lika trevligt när vi alla kan ses =D


Att klättra och gå lite på bordet måste man göra när tillfälle ges =)


Min favorit tjej kröp runt och njöt i solen.


Vad dom här två pysslade med vet jag inte helt. Men ser gärna att dom väntar några år till..;-)

När vi kom hem blev det pajbak, rabarberpaj. En ny variant som efter dagens avsmakning får bli med lite mindre socker. Svårt att veta när man gör den för första gången och med muscovadosocker.
Sen dök Angelica, Jocke och deras lilla Amiee upp för en fika och hustitt. Melle tyckte det var skoj med en ny liyten kamrat att leka med. Tyvärr förstår han inte att han är större och att han är lite hårdhänt. Men lilltjejen var tålig. Tror dock att Melle får igen nästa gång dom ses ;-)
Till pajen bjöds det även på hembakade cupcakes. Men jag måste erkänna att jag inte vill äta upp dom. Som små konsverk såg dom ut. Men till den (söta) pajen och latten gick dom ner ;-)


Mums så goda och framförallt fina dom var!

Alltid lika trevligt att träffa andra småbarnsföräldrar. Man utbyter åsikter och tips men framförallt så får barnen leka. Tycker det är viktigt för Melle att träffa andra barn och lära sig samspelet barn emellan. Sen värmer det alltid hjärtat att se hur kul dom små liven har ihop.
Var första gången som vi riktigt umgicks med Angelica och Jocke. Och det kommer inte vara den sista. Trevligt att se hur barn kan föra en samman. Tack för trevligt sällskap och goda cupcakes =)

Imorgon blir det Myran, äntligen. Och älsklingen har ledigt så hela familjen ska åka dit, mysigt. Kommer som vanligt att möta upp min Sofie och barn med =D Alltid lika skoj att träffas även om det inte var många timmar sen sist ;-)
Nu ska jag ta kväll. Bara lägga upp fötterna i soffan och ta det lugnt. Föreslår att du gör likadant!

Puss & Kram!


Kommentarer
Angelica säger:

Tack själv för en härlig eftermiddag. Det gör vi om snart. :)

Kanske hinner det komma en Milton tills dess... hihi

KRAM

2010-05-02 | 23:10:57
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback