Får man må så här bra?!

Här sitter vi och njuter i soffan. Storebror leker med dammsugaren i hallen och lillebror ligger i nya sovkorgen och sover. Jag älskar verkligen livet och uppskattar det till 110 %.

Den här dagen har haft en mycket lugnt tempo. Vi har inte gjort någonting, försökt känna på vardagen. Hur den kommer se ut nu som 4 st.
Melle har dock varit gnällig emellanåt. Det är många nya tänder på gång. Nu tror jag bara att det är 4 tänder kvar, sen har alla kommit.
Men vi har lekt massor och sen har han sovit en del. Slog till med nästan 3 timmar på förmiddagen. Skönt eftersom vi passade på att göra...ingenting =) Vila och samla kraft är viktigt. Kommer att komma dagar då vi behöver det.
Milton har sovit en del men även varit vaken och upptäckt sitt nya hem. Men är det något han gör så är det att äta. Imorgon är det PKU test och återbesök på BB. Ska bli kul och se vad han väger. Han hade gått upp 5 g när vi vägde honom innan vi åkte hem.

Själv måste jag få säga att jag återhämtat mig bra. Oförskämt bra! Ryggen och svanken har börjat att återhämta sig. Känner lite fortfarande men ju mer jag rör på mig desto bättre blir det.
Den här gången slapp jag även att sy. Och jag kan säga att det är stor skillnad på om man fått göra det och inte. Fick två små yttre stygn med Melle och då tyckte jag att jag var bra pigg. Men nu är det precis som vanligt. Känner ingenting, drygt att säga men så är det. Men mycket beror nog på att det var två barnmorskor under förlossningen.
Har även lyckats att gå på toaletten idag. Har varit mitt stora orosmoment sen jag kom hem. Men även det gick fint och det tyder på att magen är i bra form. Tack gode gud för det! Hoppas bara på att det fortsätter så nu!?

Dags för att fixa lite mat till mig och älsklingen nu. Blir lite mys framför tvn tror jag =)
KrAmAr!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback