Hektisk dag

Det är full rulle med två barn. Det är verkligen dubbelt jobb men jag gillar det. Även om man just i DEN stunden kan önska att man hade åtta armar, ögon i nacken och en klon av sig själv.
Melle testar väldigt mycket gränser just nu. Och han testar gärna mig men det är nog för att jag är hemma med honom. Spelar ingen roll hur mycket man säger åt honom, han bara skrattar och fortsätter. Ja lite sticker det i ögonen men det funkar oftast att ta honom därifrån. Prata med honom och förklara att man inte gör så. Ibland lyssnar han och ibland inte =)

När vi kom hem från stan så var det en pigg glad kille som kom in. Men snabbt byttes han ut till en ledsen och gnällig lite kille. Det var inget som var skoj, inga leksaker, inte sova, inga barnprogram, inte mysa i soffan. Och när det var dags för att göra mat, då sprang han runbt benen och var ledsen.
Inte lätt att vara liten och inte kunna säga vad som är fel. Men det är inte lätt att vara mamma och behöva trösta lillebror som också är ledsen. Och när han inte vill ha nappen, då vill han ha mat. Bara att amma honom. Och det gör man samtidigt som man ska göra mat. Och mellan allt detta så är det blöjbyten, telefoner som ringer och allmänt plock.
Kan lova att det var skönt när älsklingen äntligen kom hem från J vid 19. Lite avlastning är alltid skönt, framförallt när man ger Mille mat. Sen att han hade enn liten överaskning med sig hem gjorde inte saken sämre ;-) Vad det var får ni se imorgon.Snart blir det att ta en dusch och krypa ner i sängen. Alltid lika skönt att lägga sig och titta lite på tv och prata lite om dagen som varit.
Jag hoppas bara att Mille somnar lite bättre ikväll än vad han gjorde igår. Var ett par kvällar då han somnade riktigt bra men dom senaste har det varit lite jobb med. Men det vänder snart och än så länge får vi sova bra på nätterna =)
Tackar för mig och hoppas ni får en mysig kväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback