Liten har blivit större

Besöket på BVC idag gick bra. Miltons gulhet har nästan försvunnit, bara lite "färg" i ansiktet kvar. Men det är vanligt att dom har en tag när dom är nyfödda.
Vikten har han dragit iväg på. Hade gissat att han skulle väga omkring 3570 g och Christian trodde 3750 g. Men vi hade fel båda två. Sen förra måndagen har han sprungit iväg på vikten.
Längden har det inte hänt så mycket på. Men det kommer nog. Annars så blir han kortare än sin bror. Melle har alltid legat lite över genomsnittet på längden. Men det kanske är lite tidigt att säga nu ifall Mille kommer att brås på mig eller Christian =)

Vikt 10/5: 3440 g
Vikt idag: 3870 g
+/-: + 430 g

Längd 10/5: 53 cm
Längd idag: 53,6 cm
+/-: + 0,6 cm


Det lilla matvraket sträcker ut sig i sängen =)

Efter BVC bjöds det på lunch och lek hemma hos Sofie. Tack underbara du för god mat, mumsig sockerkaka och härlig lek för barnen. Det la grunden för en perfekt dag!
Första mötet med Mille var riktigt mysigt att se. Både från vår sida men även från Sofies och barnens sida. Synd bara att Alfons inte vill ha mer småsyskon ;-)

Nu har våra middagsgäster åkt hem. Om dagen började perfekt, så avslutades den på samma sätt. Ramona har fått mersmak på att skaffa barn =D Och om jag håller tummarna riktigt hårt och önskar så kanske det kommer en bebis ;-) Nej, kanske inte så snart...
Var riktigt trevligt att ha henne och Andreas här. Som vanligt en massa skratt och dumma skämt =D

Tack alla för en härlig och underbar dag!


Kommentarer
sofie säger:

tack själva för igår. hoppas verkligen vi ses snart igen!

2010-05-19 | 06:15:28
Andreas säger:

Det kommer dröja ett tag innan Ramona skaffar barn säger en säker källa! ;-) Tack för en trevlig kväll igår! Kramar

2010-05-19 | 06:58:12
Tulin säger:

vilka vackra barn du har Lisa...kram

2010-05-19 | 11:33:05
Lisa säger:

Tulin: du är för underbar, blir så glad när du skriver så! Du får ta och komma hit på en fika snart och träffa dom!Andreas: Nej jag vet att jag kommer få vänta ett tag. Men det skulle vara så skoj med en liten en ;-) Drömma kan man alltid få göra.Sofie: Vi njuter jämt i erat sällskap. Blir snart en mysfrukost med massor av gott igen. Tyckte det var en riktig höjdare att göra!

Men snart är det måndag och då ses vi garanterat igen...om vi inte ses innan ;-)

2010-05-19 | 18:57:35
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback