Min solstråle!

Solig söndag =D Härligt att titta ut genom fönstret idag. Kommer bli en riktigt mysig dag med utelek och fikabesök!

Vi har fått sova hela natten med så utvilade är vi också. När Melle vaknade 6.30 gick han och jag upp och lekte. Pappa fick ligga kvar och ha lite sovmorgon.
Så här har det sparkats boll, lekt med klossbilen, titta i pekböckerna, fäktats med golfklubbor och myst i mängder på morgonen =D Slutade med att lillkillen somnade för 20 min sedan. Nu hoppas jag han sover ett bra tag så han orkar med dagen!?

Hade en mysig kväll igår med Mr Mikie på besök. Han var lite seg efter Valborgsfirandet men Melle höll igång honom. Han visade sina dancemoves till Bananlåten och busade runt. Men även en liten hjälte måste ge upp och vid 20 somnade han söytt i sin säng.
Blev lite film och PS3 men jag orkade inte hålla ut lika länge som grabbarna så jag somnade på soffan. Blev väckt efter att Mikie åkt hem, kul. Men nu är jag utvilad efter många timmars sömn. Står på massor med plus på sömnkontot =)


Melvin igår mysandes med sin snussegos =)

 
Saker som snurrar är väldigt roliga. Här är han i fullfart igår medd att snurra en av sina badleksaker innan han stoppar den med munnen ;-)


På tur igår eftermiddag i nya vagnen. Vi alla 3 är helt kära i den.

Nu ska jag fixa till mig innan jag ska ta mig ann badrummet, dags för det nu. Efter det blir det nog att gå ut och leka hela familjen. Ska även hinna med att baka en paj innan vi får lekabesök på eftermiddagen. Känns som den här dagen kommer att springa förbi!?

Happy söndag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback